Experiències

Què fer al Delta de l'Ebre

Fer rutes en bicicleta i caminades, navegar en caiac, fer wind-surf, banyar-se en immenses platges, veure milers d’aus, degustar una gastronomia excel·lent… Tot això i molt més ho pots fer al Delta de l’Ebre, un destí que mai deixa de sorprendre. 

Pots contractar el servei de lloguer de bicicleta directamenta Cal Gasso.

4 Camins

Les llacunes en bicicleta

Una de les rutes més recomanables per fer en bicicleta des de Cal Gasso és la que fa la volta a les llacunes de l’Encanyissada i de la Tancada. S’ha d’anar a la Casa de Fusta, molt a prop del Poble Nou del Delta, i des d’allà començar a pedalar. Veureu la vegetació típica de les llacunes, ocells i us podeu aturar als miradors. Distància total: 26km Durada en bici: 4 hores

Les millors postes de sol

La llum del Delta és espectacular, tant la sortida com la posta de sol ofereixen cels d’infinits colors que sedueixen i sorprenen. La península del Trabucador o els miradors de l’Encanyissada són alguns punts per gaudir-ho.

Territori d'aus

El Delta és un espectacle ornitològic durant tot l’any. La primavera i l’estiu són el moment ideal per observar les diferents espècies que han criat i omplen el Delta de vida. A la tardor, temps de les grans migracions, el Delta es converteix en parada imprescindible i lloc de pas per una gran quantitat d’aus. L’hivern és l’estació de les aus aquàtiques, una oportunitat única de gaudir de la visió dels bernats, les fotges i els ànecs.

Coneix el territori amb...

Servei de càtering

A Cal Gasso t’oferim la possibilitat de despertar amb un esmorzar complet i saludable per a que comencis bé el dia.

També ens pots encarregar una deliciosa paella i altres plats típics del Delta.

I si ho desitges pots fer servir la cuina de la nostra àrea de menjador i cuinar amb l’àmplia varietat de productes gastronòmics del delta.

Deliciosa gastronomia

Productes naturals i variats són la clau de l’excel·lent cuina del Delta de l’Ebre. Vegetals de temporada como les carxofes, tomàquets i altres productes de l’horta; carn de caça, ànecs i pollastres de granja; peix de mar i peix de riu, marisc i l’arròs, per descomptat. Tot plegat preparat amb arts culinàries tradicionals i també amb les noves tendències de la cuina actual. Bon profit!!!!

Si vols tenir més informació sobre què fer al Delta de l'Ebre, lloguer de bicicletes o servei de càtering